OPGAVER TIL PRIVATE

Står du overfor en renovering eller blot vil have opfrisket stuen i nogle friske farver?

For mange er det en barriere at tænke på at skal starte på et større projekt og motivationen er måske ikke så stor når det kommer til malerarbejdet.

Manglende motivation og overskud betyder at resultatet ofte ikke bliver så godt som ønsket. I stedet for at kigge på det færdige resultat og ærgre dig hver dag, hyrer du mig til at udføre det kedelige arbejde. Brug det sidste overskud på indretningen og nyd et flot resultat fremover.

MIN MISSION

Malerjobbet er mit liv. Jeg brænder for jobbet og elsker at se mine kunders tilfredsstillelse når jeg overleverer et færdigt projekt.

Min mission er altid at gå fra en opgave med en god mavefornemmelse og en kunde som vil anbefale mig videre uden jeg har behov for at spørge kunden om tjenesten.

 • En kombination af god kvalitet og konkurrencedygtige priser
 • Indhent en fast pris på din opgave
 • Med lokal hjælp, kan jeg også klare større opgaver
 • Professionelt malerarbejde til både privat og erhverv
 • Mere end 35 års erfaring

OFTE SPURGTE SPØRGSMÅL

 • Kan det betale sig at hyre dig til at få malet børneværelset?

  Hvis du er ferm med en pensel, så gør det endelig selv. I butikken vejleder jeg dig til den rigtige maling og en god malerrulle, så kig ned – Det rigtige værktøj er det halve arbejde.

  Med små børn, er det dog ikke altid lige let at finde tiden og overskuddet, og så står jeg selvfølgelig klar til at male værelset for dig. Jeg har selv malerrullen med, så denne udgift sparer du

 • Hvor lang en leveringstid har du?

  Det afhænger af hvor mange større opgaver jeg har inde. Men mon ikke jeg kan presse et par timer ind til en lille opgave – Er det en større opgave du står med, er det en fordel at være i relativ god tid.

 • Hvad koster du for et helt projekt?

  Det afhænger af opgavens størrelse. Giv et kald, og så finder vi ud af omfanget sammen.

 • Hvordan startes et projekt?

  Større projekter udføres som regel i samarbejde med en entrepenør. Det er entrepenøren som sørger for at koordinere projektet.

  Mindre projekter, starter med at vi først finder ud af omfanget af opgaven og derefter udarbejder en projektplan hvis vi finder det nødvendigt. Er der andre fagfolk sørger jeg for at koordinere arbejdsprocessen med dem, så vi ikke går i vejen for hinanden.

© Copyright 2019 Middelfart Malerforretning leveret af SiteTech ApS